Amenajare Baie – idei istete, design inspirat

Când vine vorba de alegerea accesoriilor si a obiectelor sanitare pentru baie, spatiul de instalare este o chestiune de logistică și locul amplasarii este o chestiune de funcționalitate. Dar designul pe care il alegeți este legat de aspectul final al baii. Cu mai multe optiuni decât oricand , alegerea de accesorii pentru baie va reflecta cel mai bine stilul, personalitatea și va ajuta să vă transpuneți în realitate viziunea de proiectare. 

Accesorii baie idee amenajare

Accesorizarea Baii – 5 idei de reinventare

Iar daca doriti sa accesorizati sau sa va utilati baia intr-un mod mai putin „agresiv„, puteți folosi accesorii de baie cu prindere fără găuri. Sunt la fel de stabile si robuste, eliminand necesitatea unei bormasini, a gaurilor in pereti care pot provoca fisuri sau crapaturi in faianta. De asemenea, ele pot fi mutate oricand, dupa preferinte si nevoie.

Suport prosop baie cu fixare fara gauri

Aflați mai multe detalii despre accesoriile de baie cu fixare fara gauri.

Daca v-ati decis ca meritati o experienta unica sub dus, atunci cu siguranta veti opta pentru un accesoriu de lux, care va poate oferi hidromasaj, relaxare, un adevarat tratament spa in propria baie: panelul de dus. Aflai cum sa alegeti cel mai potrivit panel de dus si ce alte beneficii ofera un asemenea articol high-end.

design-baie-panel-dus

Baia nu mai este doar un spatiu utilitar, baia de astazi este incaperea unde incheiem, cu un dus, o zi lunga de munca si este locul unde ne pregatim pentru urmatoarea. Sa ii acordam atentia pe care o merită!

Găsiți seturi complete de accesorii pentru baie, gata să completeze amenajarea oricărei băi, potrivite pentru cele mai exigente gusturi, pe Evivo.ro!