baterii sanitare negre pentru baie si bucatarie

Bateriile sanitare negre aduc un design modern în baie sau bucătărie, dar ce faci dacă nu știi să dai drumul la apă?

Probabil ai observat trendul bateriilor negre, care au devenit nelipsite din băile moderne. Designul este modern, minimalist, încurajează contrastele și… inovația, care ne pune câteodată în dificultate când trebuie să le deschidem.

Dacă deja ți-ai și imaginat o baie superbă cu finisaje lucrate atent și cu o lumină ce cade pe bateriile negre, hai să vedem împreună și ce obstacole putem întâmpina când vine vorba de deschiderea bateriilor. 

Cel mai simplu este să facem un joc. Ce zici? Pentru că deja ești la curent cu deschiderea unei baterii sanitare care are robinete sau manetă, vin cu o nouă. Ești gata să intuiești cum se deschid bateriile din pozele de mai jos? 

Baterii sanitare negre pentru baie si bucatarie

Această baterie Volumo incorporează sistemul de deschidere al apei în designul robust și simplu. Sună foarte frumos descrierea bateriilor apreciate de arhitecți și designeri, dar acum trebuie să descifrăm cum funcționează sistemele de deschidere ca să le folosim cu ușurință când ne întâlnim cu ele. 

Gama Volumo are un sistem unic de deschidere și închidere a apei care se realizează prin apăsarea unui buton amplasat discret în continuarea bateriilor, iar controlul temperaturii apei se face prin rotirea mânerului la dreapta pentru apa rece și la stânga pentru apa caldă. 

Cum a fost? Te așteptai să funcționeze așa? Dacă da, atunci te poți considera un expert în baterii sanitare care nu se lasă păcălit nici de culoarea neagră a bateriei, dar nici de designul minimalist și modern. 

Să vedem cum te descurci acum, avem o serie de imagini cu mai multe baterii care funcționează pe aceeași idee: 

Sisteme de deschidere pentru baterii sanitare
Sisteme de deschidere si inchidere baterii
Sistem de functionare baterie lavoar

Nu-i așa că ele arată foarte modern și în același timp, parcă vin de pe altă planetă? Dacă intuiția ta ți-a șoptit că modelele de baterii sanitare din gamele Laveo Pretto, Kludi Amba și Laveo Muro au secretul în mânerul din partea superioară, respectiv laterală a bateriei, atunci felicitările mele. Te-ai descurcat de minune.  

Pentru gama Laveo Pretto apa se pornește prin apăsarea mânerului sau mai bine zis butonului lateral de acționare, iar reglarea temperaturii se face învârtind butonul față pentru apă  rece și spate pentru apă caldă.  

Gama Kludi Amba datorită aspectului compact și modern, are butonul de acționare în partea superioară, făcând puțin dificilă deschiderea apei pentru că acesta se camuflează în design. Dar acum că ai ajuns aici vei ști sigur că  butonul se apasă pentru a porni apa și pentru a regla temperatura ne putem folosi de rotirea spre stânga, respectiv spre dreapta.  

Iar deschiderea apei pentru gama de baterii sanitare Laveo Muro se face asemănător gamei Kludi Amba, dar designul este mai intuitiv, deși detaliile butonului care imită un robinet ne poate duce în eroare. Acest buton superior se împinge în spate pentru a deschide apa și apoi se rotește la stânga și la dreapta pentru apă caldă și rece. 

La final am păstrat cea mai specială baterie neagră care are și un sistem de deschidere și închidere la care cred că nu te-ai gândit.  

Sisteme deschidere baterii moderne

Designul modern și minimalist care a apărut din dorința de a evita accesoriile inutile în construcția bateriei, vine cu un mâner cilindric cu acționare unică prin care noi să avem control total asupra bateriei. Pentru această baterie din gama CasaBlanca Lyra deschiderea apei, controlul debitului, cât și temperatura apei se fac prin rotirea mânerului.  

Mai exact, învârtim mânerul și bateria este deschisă, dar pentru a obține o temperatură constantă a apei vom continua să învârtim butonul lateral în același sens până ce am nimerit temperatura dorită. 

Dacă ai elucidat și misterul ultimei baterii este minunat și te mai aștept cu alte provocări ce implică designul modern și minimalist al acestui secol.  

Pornire baterie pentru lavoar
Actionare baterii Laveo
Baterie cu sistem de deschidere inovativ
Baterie neagra cu design modern
Baterie neagra pentru baie moderna
Comandă

– o baterie de cadă sau duș împreună + un set/kit de duș 

– o baterie de bucătărie + oricare chiuveta din granit compozit

și vei beneficia de un discount de 8% și transport gratuit. Reducerea va fi vizibilă direct în coșul de cumpărături.