Noua gamă de chiuvete din granit compozit Madagaskar

Pentru a putea oferi o mai mare diversitate de modele și mai multe opțiuni de design în materie de chiuvete din granit compozit, Evivo a încheiat un nou parteneriat cu furnizorul polonez Kuchinox.

Noua gamă de chiuvete de bucatarie Madagaskar oferă produse realizate din material compozit ce conține 80 % granit pisat și 20 % polimetilacrilat concentrat. Multiplele teste efectuate au demonstrat gradul înalt de duritate a acestui material, garantând un produs final rezistent la impact, zgârieturi, ciobiri, la acțiunea produselor chimice și la temperaturi până la 280°C.

Evivo oferă posibilitatea de achiziție atât ca produs individual, cât și sub formă de pachete promoționale (chiuveta de bucatarie din granit + baterie de bucătărie granit sau crom). Seturile beneficiază de 8% discount, iar livrarea este gratuită.

 

 

 

 

 

Chiuvetele din granit compozit Madagaskar vin echipate cu sifon automat și suporturi de montare din silicon, pentru instalare simplă și comodă, dar și cu un termen de garanție de 10 ani.

980x200_evivo_chiuvete_bucatarie_granit