Noile pachete promo de la Evivo | Coloane + baterii de duș

Anul 2016 a început cu vești bune, valoarea TVA-ului a scăzut de la 24 la 20 % pentru toate produsele de pe Evivo. Începând de azi, am lansat o nouă ofertă: pachetele promoționale de sanitare pentru duș semnate CasaBlanca și Oras.

Patru variante și tot atâtea linii de design. Cubiste sau rotunjite, cu finisaj cromat sau alb, cu baterii monocomandă sau dublă comandă, pentru ca tu să-ți poți personaliza baia exact așa cum îți dorești.

NEO pachet simplu1. Coloană de duș NEO NBN51K + Baterie sanitară pentru duș NEO BNO7. O variantă modernă, cu design cubist, suprafețe clare și unghiuri drepte. Coloana de duș este echipată cu 2 funcții – duș superior și duș de mână – și duze anticalcar, din silicon. Bateria de duș este robustă, cu operare monocomandă și este dotată cu cartuș ceramic de 35mm. NEO este definit prin caracteristici de proiectare originale, design inovator. Acest set de duș va aduce un plus de personalitate într-o baie contemporană, minimalistă și funcțională.

NEO ROT pachet simplu2. Coloană de duș NEO NBF051K + Baterie sanitară pentru duș ESTELLO BEST7. Design cursiv, linii rotunjite, forme voluptuoase.

Coloana de duș vine dotată cu 4 funcții – duș de mână cu 3 funcții: ploaie, ploaie concentrată și masaj + duș superior anticalcar. Bateria sanitară Estello este o baterie dublă comandă (cu robineți individuali pentru apă caldă/rece), echipată cu cartuș ceramic. Împreună, cele două formează un set de duș complet și elegant, pentru cei care își doresc calitate și confort fără a renunța la design.

LAVEO pachet simplu

3. Set de duș alb LAVEO TIVANO + Baterie sanitară de duș LAVEO RAILA BLV7-A. Linii rafinate, suprafețe generoase, inserții albe, materiale îmbinate inspirat într-o piesă funcțională și estetică, fără a omite robustețea și calitatea specifice CasaBlanca.

Două fluxuri de apă (cascadă și ploaie), tijă cu suport glisant pe înălțime, savonieră și furtun de duș antitorsiune. Toate într-un set de duș util și minimalist care devine complet funcțional alături de bateria sanitară de duș din aceeași gamă. Bateriile LAVEO sunt dotate cu ventil click-clack, care limitează consumul de apă.

oras pachet simplu

4. Pachet promo ORAS: Set de duș APOLLO 320 + Baterie de duș SOLINA 1599Y. Fiabilitate, ergonomie, economie, acestea ar fi caracteristicile de baza ale brandului finlandez Oras.

Un kit de duș complet: furtun duș 1,5m, șină perete, consolă culisantă cu unghi reglabil, suport săpun, consolă fixă, pară de duș cu jet aerat pentru economie de apă. Alături de bateria sanitară pentru dus SOLINA completează perfect funcționalitatea oricărei băi, garantând totodată confort și calitate înaltă.

Toate cele patru pachete beneficiază de 10% discount, garanție extinsă 5 ani și livrare gratuiă chiar la ușa ta. Ce poate fi mai transparent? Ce poate fi mai simplu?

Urmărește-ne pe Facebook și Google+ pentru a fi la curent cu ultimele promoții și noutăți Evivo!