Noi linii de accesorii pentru baie acum disponibile pe Evivo

Evivo aduce culoare în baia ta! Pentru că ”ziua bună se cunoaște de dimineață”  ne-am gândit să îți aducem în baie confort, funcționalitate și culori vesele. Noile colecții de accesorii pentru baie de la Metaform și AWD sunt aici, într-o diversitate de stiluri, nuanțe și combinații.

Accesoriile pentru baie de la Metaform îmbină elementele de ordin funcțional cu cele de ordin estetic într-un mod propriu, original, punând întotdeauna accent pe calitate. Seturile de articole pentru baie din colecția 2015 vor completa și vor pune în valoare ambientul băii, imprimând rafinament și invitând la relaxare.

Articolele de baie create de AWD sunt produse din materiale de calitate (ceramică, polirășini rezistente la șocuri mecanice, ABS, inox, crom), designul este elegant, modern, ergonomic. Prin varietatea modelelor și a combinațiilor cromatice, AWD acoperă toate stilurile și preferințele, oferind funcționalitate și rafinament oricărei încăperi de baie.

Pentru că spațiul din baie poate fi uneori limitat, iar configurația încăperii poate varia, am creat pachetele configurabile de accesorii pentru baie. Poți alege și combina exact acele obiecte care se potrivesc gusturilor tale, dar și specificului acesteia. În plus, seturile formate din minim două produse beneficiază de un discount garantat oferit de Evivo.

Vei găsi seturi formate din:

  • suport perie toaletă, dispenser săpun lichid, savonieră, suport pentru periuțele de dinți, pahar-suport de baie sau cutie pentru dischete demachiante/vată:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • seturi formate din suporturi pentru prosoape, cuiere pentru baie, suporturi pentru hartia igienică, polițe pentru oglindă:
Pachet accesorii baie DELUXE

Pachet accesorii baie DELUXE

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pentru a vizualiza întreaga colecție 2015, te așteptăm în vizită pe pagina Evivo!

Iar pentru a fi la curent cu noutățile, campaniile și ofertele noastre, urmărește-ne pe Facebook și Google+.