Evivo extinde gama panelurilor de dus: NILO si MANHATTAN de la Metaform

După cum știți, ne place să vă oferim opțiuni, astfel încât am decis să extindem gama panelurilor de duș cu hidromoasaj, cu două modele noi de la Metaform Italia: NILO și MANHATTAN.

Având un design compact și structură clară, echipate cu tehnologie înaltă și un grad maxim de funcționalitate, panelurile de duș Metaform vor transforma rutina zilnică într-o reală plăcere.

Atât NILO, cât și MANHATTAN sunt dotate cu 4 funcții selectabile: duș de mână, duș superior și hidromasaj (jeturi de masaj orizontale), efect ”cascadă”, astfel încât banalul duș va deveni o experiență senzorială, relaxantă sau revigorantă, după preferințe.

Panel (coloană) de duș cu hidromasaj Metaform MANHATTAN

Corpul panelului este fabricat din oțel inoxidabil de cea mai înaltă calitate, elementele de reglaj au finisaj cromat, iar duzele sunt anticalcar. Furtunul dușului de mână este realizat din oțel inoxidabil flexibil, extensibil (150-200mm). Presiune minimă necesară în instalație: 1,5 BAR.

Un obiect multifuncțional, versatil și robust, pentru care Metaform acordă 2 ani garanție.

 

 

Panel (coloană) de duș cu hidromasaj Metaform NILO

Corpul panelului este fabricat din aluminiu, disponibil în două variante de culori (alb sau negru), iar elementele de reglaj au finisaj cromat lucios. Este echipat cu duze anticalcar și display ce indică temperatura apei. Furtunul dușului de mână este, de asemenea, realizat din oțel inoxidabil flexibil, extensibil (150-200mm). Presiune minimă necesară în instalație: 1,5 BAR.

Un obiect multifuncțional, versatil și robust, pentru care Metaform acordă 2 ani garanție.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Metaform DND, fondat în 1947 sub numele de Metalplastica Lucchese, este în prezent o companie italiană de referință, specializată în producția de accesorii și obiecte sanitare pentru baie.

Produsele prezentate sunt disponibile momentan doar pe bază de comandă prin Evivo.ro, unde puteți vizualiza mai multe produse Metaform. Vă așteptăm la cumpărături!

980x200_evivo_paneluri_dus_hidromasaj


Citește și:

https://baiacolorata.wordpress.com/2015/05/13/despre-panelurile-de-dus-design-si-functionalitate/