Gama baterii sanitare baie cu economie de apa CasaBlanca AERO S

Baterii sanitare cu economie de apa – noua serie CasaBlanca AERO S

Evivo va prezinta noua linie de baterii sanitare cu economie de apa pentru baie: CasaBlanca AERO S.

Un nou design, aceleași beneficii

Noua gama de baterii sanitare cu economie de apa CasaBlanca AERO S vine cu un design modern, robust și ergonomic, finisaj crom lucios, operare monocomanda si cartus ceramic de 40mm.

4 baterii sanitare concepute si adaptate la cerintele unei bai functionale, un plus de confort in utilizare, pana la 50% economie la apa si electricitate:

Linia de baterii sanitare cu economie de apa AERO S pastreaza caracteristicile si beneficiile seriei anterioare AERO B, pe care le-am detaliat intr-un articol anterior – Baterii sanitare cu economie de apa CasaBlanca AERO B, si anume:

  • 50% economie – jetul de apa al bateriilor sanitare AERO este combinat cu bule de aer, mentinand un debit constant redus indiferent de presiunea din instalatie. Fara a vedea vreo diferenta in utilizare, se ajunge la un consum de apa redus cu pana la 50%.
  • Autocuratare – sistemul de autocuratare AERO utilizeaza presiunea apei pentru a indeparta depunerile de nisip sau alte impuritati. Nu este nevoie ca sita sa fie demontată periodic pentru curatare, indiferent de calitatea apei curente.
  • Anticalcar – atat materialul siliconic al sitei, cat si cartusul ceramic, garanteaza functionarea bateriei AERO chiar si cand apa din retea are duritatea peste medie.
  • Pret accesibil – pretul bateriilor sanitare pentru baie din gama AERO S este extrem de accesibil, iar datorita functiei de economisire a apei, investitia va fi amortizata intr-un timp foarte scurt.
  • 5 ani garantie – CasaBlanca ofera o garantie de 5 ani tuturor bateriilor AERO si testeaza  individual fiecare produs inainte de a-l comercializa.

Va invitam pe pagina Evivo pentru detalii suplimentare, preturi si descrieri individuale complete. Iar pentru un pachet de minim doua baterii AERO achizitionate, va oferim un discount suplimentar garantat!